Events

Gratis corporate video?

 
Gratis corporate video:
 
Wij horen u denken: hoe kan ik kosteloos een corporate video laten maken? Toch kan het en wij doen het graag voor u. Hoe? Wij leggen dat graag uit. Wij werken op basis van no cure, no pay. U kunt de video plaatsen op uw site, Facebook verenigingspagina, Instagram, YouTube. Dus bij onvoldoende participatie heeft u de mogelijkheid om het project te annuleren en maakt u geen kosten.
 
  • Video event(s)
  • Jubileum of een opening? 

Info? info@followus.nl 

 
 

Vervolg DVOV Wintercup Toernooi 2018

Met gepaste trots organiseert voetbalverenging DVOV voor de eerste keer een toernooi in de winterstop. De naam is voor de hand liggend: DVOV Wintercup! Aansprekende verenigingen uit de omgeving zijn benaderd en het enthousiasme is groot. Maar liefst 32 teams van 16 clubs doen mee aan het toernooi over twee zaterdagen met een ochtend- en middagprogramma.

In de inleiding staat dat het de eerste keer is dat DVOV het toernooi organiseert; dat is niet helemaal juist... Vorig jaar stond het toernooi ook al op de agenda, alleen gooide een flink pak sneeuw roet in het eten. Tot verdriet van de enthousiaste vrijwilligers moest het toernooi toen worden afgelast. We hopen dan ook dat dit jaar geen onverwijderbare sneeuw gaat vallen.

DVOV ziet de DVOV Wintercup als een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft en weet uit ervaring dat ook andere verenigingen een dergelijke voorbereiding goed kunnen inpassen. De ambitie is om dit toernooi de komende jaren uit te breiden in deze regio zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het nieuwe jaar goed te starten.

Namens DVOV en de organisatie wensen wij alle bezoekende teams en eigen spelers een fantastisch leuke DVOV Wintercup 2018 toe. Uiteraard staan hierbij sportiviteit en gezelligheid op de eerste plaats.

Download hier het programmaboekje: DVOV Wintercup 2018
 
Bron DVOV

KUNSTGRAS MEISJESCUP 2017

 

INSCHRIJVEN KLIK HIER

Tornooi voor meisjesploegen U9, U12 en U15. Enkel meisjes toegelaten. 

PRAKTISCHE INFO:

- Voor clubploegen en gelegenheidsploegen

- Inschrijven kan tot donderdag 14/12

- Alle matchen worden op zaterdag 30/12 in de namiddag gespeeld

- U9 (°2009 en later) en U12 (°2006 en later) spelen in een 5 vs 5 format

- U15 (°2003 en later) speelt in een 8 vs 8 format

- Onze kantine zal in een gezellige kerstsfeer baden en er zal ook aan de ouders worden gedacht ;)

- Tornooibrochure wordt verstuurd ten laatste twee weken voor het tornooi

DE SPORTIEVE JEUGDCEL KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE

Het traditionele Kerstzaalvoetbaltoernooi gaat van start!

Kerstzaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie in District Noord. De start is op woensdag 27 december.

In totaal komen er ruim 850 teams in actie, in 39 sporthallen, verdeeld over acht rayons in district Noord. De volgende categorieën komen in actie:

  • MO19, MO17 en MO15-junioren.
  • JO19, JO17, JO15-junioren en JO13-pupillen (divisie, hoofdklasse, 1e klasse).

De poulewedstrijden worden afgewerkt op woensdag 27 december 2017 tot en met zaterdag 30 december 2017 en dinsdag 2 januari 2018 tot en met donderdag 4 januari 2018  De finaledag is op zaterdag 6 januari 2018 in sporthal de Trije in Franeker. Op de finaledag maken acht rayonwinnaars (JO19 tot en met JO13) en vier rayonwinnaars (MO19 tot en met MO15) uit wie zich een jaar districtskampioen mag noemen.

De programma’s van de acht rayons staan hieronder vermeld (wijzigingen voorbehouden):

36ste Univé kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten met 25 teams

Ook dit jaar organiseren wij weer het jaarlijkse KERSTZAALVOETBALTOERNOOI voor onze eigen jeugdteams. Niet alleen de eigen leden, ook de jeugdleden van de VV Eext zijn van harte welkom. Iedereen is welkom en mag meedoen (in de juiste leeftijdscategorie).

Programma KERSTZAALVOETBALTOERNOOI VV Gieten (alle wedstrijden worden gespeeld in sporthal "de Goorns")

Woensdag 27 december
- 10:00-13:00 uur   JO8- en JO9-teams + welpen 
- 13:00-16:00 uur   JO11-teams

Donderdag 28 december
- 10:00-13:00 uur   JO13-teams
- 13:00-17:00 uur   JO15-teams

Vrijdag 29 december
- 13:00 - 16:00 uur   MO15 & MO17

Aanmelding is niet nodig, kom op tijd en doe mee met deze sportieve en leuke activiteit in sporthal "de Goorns".

Vervolg cvv De Zwervers toernooi U013

1993: VFL Bochum, 1994: Sparta Rotterdam, 1995: Feyenoord Rotterdam, 1996: Sparta Rotterdam, 1997: KSK Beveren, 1998: Nationaal team Tjechië, 1999: VFL Bochum, 2000: PSV Eindhoven, 2001: PSV Eindhoven, 2002: Sparta Rotterdam, 2003: Feyenoord Rotterdam, 2004: Borussia Dortmund, 2005: RKC Waalwijk, 2006: Borussia Dortmund, 2007: Willem II, 2008 PSV Eindhoven, 2009: Sparta Rotterdam, 2010: Everton, 2011: Everton, 2012: Boyer 04 Leverkusen, 2013 WillemII/RKC combinatie, 2014: Bayer 04 Leverkusen, 2015: Feyenoord Rotterdam, 2016: Borussia Dortmund, 2017: Feyenoord Rotterdam.

Doelstelling is om bekende clubs uit binnen- en buitenland naar het toernooi te halen. Dat is de afgelopen jaren goed gelukt: hieronder staan de logo's van alle clubs die al eerder aan het toernooi deelnamen.

Kunst In Sport (KIS) Diemen en Sport en Cultuur Samen Sterker presenteren:

Mini-congres Beleid voor de vrije tijd

In het kader van de vierde editie van Kunst In Sport vindt in Theater De Omval in Diemen een mini-congres plaats over de rol van sport en cultuur in het sociale domein. Ben je als toekomstig wethouder of gemeenteraadslid van plan om een integraal vrijetijdsbeleid te gaan voeren? Ben je als ambtenaar van mening dat de schotten weg moeten of wil je als bestuurder met jouw vereniging een maatschappelijke rol spelen? Laat je inspireren door de kansen die sport en cultuur bieden voor het welzijn van burgers en de samenhang in de wijken.

Beleid voor de vrije tijd is een mini-congres voor iedereen die werk wil maken van een samenhangend sportief en sociaal-cultureel beleid: een middag met interessante presentaties, workshops en optredens. Je kunt je nu al inschrijven!

Wanneer   
woensdag 17 januari 2018, van 13.30 tot 17.00 uur

Waar   
Theater De Omval in Diemen

Inschrijven
Via deze link kun je je inschrijven.

Kosten
De deelname is gratis, maar na inschrijving verwachten we dat je komt. Afmelden kan tot uiterlijk 10 janauri 2018.

#StayConnected-bijeenkomst in het Theater Zuidplein

Programma donderdag 14 december 2017
19:00 inloop
19:30 opening en introductie ‘Sport in het Jeugdnetwerk’ Rotterdam
19:45 ‘Systeemtheorie’ presentatie Steven Pont
20:30 pauze
21:00 vragenronde met Steven Pont
22:00 netwerkborrel

Voor wie?
Trainers/coaches/begeleiders van jongeren en alle professionals uit het jeugdnetwerk.
Heb je personen in je netwerk voor wie deze bijeenkomst interessant kan zijn? Stuur deze mail dan door. Via de onderstaande aanmeldbutton kunnen zij zich ook aanmelden.  

Waar en wanneer?
Datum: donderdag 14 december 2017
Locatie: Theater Zuidplein
Zuidplein 60-64
3083 CW Rotterdam
(Het theater goed bereikbaar met openbaar vervoer, parkeren is betaald!)

Aanmelden
Mogen we jou ook verwelkomen? Meld je dan vóór donderdag 7 december aan.
Aanmelden

Kanjer Wens Toernooi in de Kwakel

Om het nieuwe jaar 2018 sportief in te luiden, worden in de eerste week van januari twee nieuwe zaalvoetbaltoernooien gespeeld.  MB events organiseert In de sporthal op het sportcomplex van SV KDO op woensdag 3 januari een Onder-12 en op donderdag 4 januari een Onder-13 zaalvoetbaltoernooi. Talenten uit de regio (en daarbuiten!) kunnen zich onderscheiden door hun voetbalkunsten te tonen.

 
En zo mogelijk nog belangrijker: beide wedstrijddagen staan in het teken van de Stichting Kanjerwens! Deze Stichting zamelt geld in om wensen te kunnen vervullen van ernstig zieke kinderen en kinderen die (gelukkig!) genezen zijn van een ernstige ziekte. Zowel de inschrijfgelden van alle teams, als de toegangsgelden van het publiek (€ 1,- pp), maar ook het geld dat ingezameld in de speciale collectebussen bij de ingangen van de zaal, komen volledig ten goede aan de Stichting.
 
Deelnemende teams naast KDO zijn onder andere DSOV, Roda ’23 en ASV de Dijk. Op donderdag mogen wij zelfs FC Marlene uit Heerhugowaard, uitkomend in de eredivisie zaalvoetbal, begroeten. De wedstrijden worden op beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur gespeeld en duren 12 minuten. Het beloven twee spannende, sportieve dagen te worden.
 
Wij nodigen iedereen uit om de jongens aan te moedigen en hopen uiteraard op een mooie bijdrage aan Stichting Kanjerwens.
 
 

 

Trainerscursus op locatie voor Pupillentrainers

Een aantal jaren geleden organiseerden we een cursus voor Pupillntrainers bij sc Muiden met allerlei jeugdtrainers van diverse verenigingen.
Het mooie was, omdat iedereen als individu op de cursus van 4 avonden kwam de cursus met goed gevolg hadden gedaan en als team de cursus verliet.
Clubs uit de regio Amsterdam namen deel en werd het een mooie interactieve cursus. Bestaande uit praktijk en theorie.
Overigens herhaalden we deze cursus ook voor regio West 2 en konden we terecht bij vv Lyra met een pracht complex in de Lier bij Den Haag.
 
Wij vragen toch aan iedere pupillentrainer waar de behoefte ligt er waarin wil jij je verbeteren. Stuur ons een mail en we beantwoorden je vragen.
 
Kunnen we je daarbij helpen? Zou jij dat ook wenselijk vinden met medecollega's van gedachten te wisselen?
 
IMG-20170902-WA0003 (2)
 
 
 
 
 
 

Internationaal U13 toernooi van CVV Zwervers

Internationaal U13 toernooi van CVV Zwervers in Capelle a/d IJssel

Komend jaar ( 20 en 21 Mei 2018 ) altijd tijdens beide Pinksterdagen wordt gehouden.

Met ook nu weer een spectaculair deelnemersveld : BENFICA / BAYERN MUNCHEN / ARSENAL / PARIS SAINT GERMAIN / CLUB BRUGGE / FC KOPENHAGEN / RED BULL LEIPZIG/

PSV / AJAX / FEYENOORD en de eigen jeugd van CVV Zwervers en nog 1 open plek die hopelijk wordt ingevuld door Real Madrid Barcelona Chelsea of Anderlecht ( binnen 2 weken bekend wie het geworden is.

 

En waar bekende voetballers van nu ooit als 12 jarige hebben meegedaan o.a. Courtois ( Chelsea ) Origi ( VFL WOLFSBURG ) Afellay ( PSV / BARCELONA ) Strootman ( AS ROMA )

Wijnaldum ( Liverpool ) Carasco ( Atletico Madrid ) en vele anderen.

 

In de bijlage de deelnemers van dit jaar op de poster toegevoegd ( 25e editie ) en wat verdere info en de ploegen die de afgelopen 25 jaar hebben meegedaan .

 

Verder kunt U op onze site www.cvvzwervers.nl en dan U13 Tournament verdere info vinden.

Voetbal Vakbeurs Programma 15 en 16 november

Klik op de afbeelding voor het programma met o.a. Jaap Stockman(AdstoSport), John van Zweden, Koert Westerman, Danny Makkelie en gepresenteerd door Jan Dirk  Stouten.

 

Vakbeurs_1

 

 

Aanmelden KNVB Kennisavonden

1-840

Wil je de locaties weten ga naar de site van de KNVB

 

aanmelden
DE KENNISSESSIES
Tijdens de kennisavonden staan er twee kennissessies op het programma, waar we ingaan op het belang van een veilige omgeving voor pupillen en hoe je daar als vereniging concreet een bijdrage aan kunt leveren. Eén sessie richt zich op de rol van kaderleden (trainer/coaches) en één op de rol van ouders binnen de vereniging.
DEELNEMERS
Er is voor meerdere personen van de vereniging ruimte tijdens de avonden. Gezien de verschillende doelgroepen waar de sessies zich op richten, raden we je aan om met meerdere personen van de vereniging naar de kennisavond te komen zodat beide sessies gevolgd kunnen worden.
HET PROGRAMMA
18:30 - 19:00 Inloop
 
19:00 - 19:20 Opening
 
19:30 - 22:00
Kennissessie 1: Trainers en coaches: Steun en toeverlaat voor pupillen
Bestuurslid voetbalzaken
Hoofd jeugdopleiding / technisch jeugdcoördinator
     Kennissessie 2: Ouders: Pupillen én verenigingen kunnen niet zonder
Voorzitter / lid jeugdcommissie
Organisatorisch coördinator
aanmelden

Neem je deel aan het 2 v 2 toernooi voor de Amstelland Cup?

 

Du

Voetbal Totaal organiseert een dagtoernooi voor kinderen in de leeftijd en spelend bij JO11 waarbij ouders, oma's, opa's ook welkom zijn om te komen. Periode in de Crocusvakantie van 2018. 

Op 12 tot 14 veldjes van 17/20 x 12 meter gaan totaal maximaal 84 kinderen strijden om de Amstelland Cup.
Om 09.00 gaan we starten met de voorrondes van 7,5 minuut per wedstrijd. Doordat we gaan doordraaien komt iedereen veel aan voetballen toe. Te spelen in 3 verschillende shifts. We beginnen om 08.30 uur, 2e shift om 10.30(om 12.30 uur lunch 1e, 2e en 3e shiftteams) uur en de 3e shift om 12.30 uur. 
 
Na de voorrondes krijgen we de kruisfinales en per shift houden we 4 teams over. totaal 12 teams.
Uiteindelijk naar aanleiding van de stand in de voorrondes gaan we spelen om de plaatsen 12 tot en met de 1e plek. De kruisfinales vinden centraal plaats en duren 10 minuten met pupillendoeltjes.
De plaatsen 3 en 2 krijgen een prijs en de 1e plaats de Amstellandcup. De overige deelnemers een aandenken.
 
De definitieve invulling van het programma volgt.
De kosten voor inschrijving, lunch en administratieksoten zijn 15,-- per deelnemer.
 
 
 

Voetballend Nederland hoeft zich tijdens de winter stop niet te vervelen

Winter world cup

 

Tijd om in de winterstop een geweldig teambuildingsevenement te regelen. Schrijf je nu in voor de Winter Cup.

Van 12 tm 15 januari verblijft het team met aanhang in een 5 sterren resort, ontbijt, diner en toegang feesten iedere avond inbegrepen.....nu vanaf 85 euro pp.

inschrijven en alle informatie op 
www.international-winter-footballcup.com

Winter Cup voor mannen, vrouwen en veteranen hebben ieder eigen competitie. 2e elftallen en lager hebben ook een eigen competitie zodat iedereen de Winter Cup op zijn eigen niveau en manier beleefd

Toernooi
De voetbalteams uit binnen-en buitenland zullen voor de kampioenschapskamp in drie verschillende categorieën concurreren. De teams spelen 11 op 11 in deze categorieën: 
• Men's Tournament (17+) 
• Women's Tournament (17+) 
• Men's Tournament (35+)

Kom naar de Hertha voetbal-vriendinnendag op zaterdag 9 september

Je kan het haast niet gemist hebben: het gaat heel erg goed met het damesvoetbal in Nederland. We zijn zelfs Europees kampioen geworden! Ook bij Hertha uit Vinkeveen bereikt het meidenvoetbal een steeds hoger niveau. Maar bovenal wil Hertha de leukste club van de Ronde Venen zijn en dat geldt zeker ook voor het meisjesvoetbal. In iedere jeugdcategorie heeft SV Hertha tegenwoordig tenminste 1 team en de meiden beleven ieder zaterdag een hoop plezier in Vinkeveen. Bovendien wordt er behoorlijk goed gevoetbald. De teams voor de meisjes ‘onder 9’ en ‘onder 11’ zijn echter nog wel op zoek naar een paar speelsters. Dus mocht je van plan zijn om misschien te gaan voetballen, kom dan zeker naar Hertha!

Wil je het eens uitproberen? Op zaterdag 9 september organiseert SV Hertha om 14:00 een voetbal-vriendinnendag voor meisjes van onder 11 en onder 9. Met leuke clinics , voetbalspelletjes, een wedstrijdje en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Wil je je aanmelden daarvoor, of meteen lid worden? Neem dan contact op met onze voorzitter Michel Klinkhamer: mklinkhamer@hertha.nl.