Events

Voetbal Vakbeurs Programma 15 en 16 november

Klik op de afbeelding voor het programma met o.a. Jaap Stockman(AdstoSport), John van Zweden, Koert Westerman, Danny Makkelie en gepresenteerd door Jan Dirk  Stouten.

 

Vakbeurs_1

 

 

Aanmelden KNVB Kennisavonden

1-840

Wil je de locaties weten ga naar de site van de KNVB

 

aanmelden
DE KENNISSESSIES
Tijdens de kennisavonden staan er twee kennissessies op het programma, waar we ingaan op het belang van een veilige omgeving voor pupillen en hoe je daar als vereniging concreet een bijdrage aan kunt leveren. Eén sessie richt zich op de rol van kaderleden (trainer/coaches) en één op de rol van ouders binnen de vereniging.
DEELNEMERS
Er is voor meerdere personen van de vereniging ruimte tijdens de avonden. Gezien de verschillende doelgroepen waar de sessies zich op richten, raden we je aan om met meerdere personen van de vereniging naar de kennisavond te komen zodat beide sessies gevolgd kunnen worden.
HET PROGRAMMA
18:30 - 19:00 Inloop
 
19:00 - 19:20 Opening
 
19:30 - 22:00
Kennissessie 1: Trainers en coaches: Steun en toeverlaat voor pupillen
Bestuurslid voetbalzaken
Hoofd jeugdopleiding / technisch jeugdcoördinator
     Kennissessie 2: Ouders: Pupillen én verenigingen kunnen niet zonder
Voorzitter / lid jeugdcommissie
Organisatorisch coördinator
aanmelden

Neem je deel aan het 2 v 2 toernooi voor de Amstelland Cup?

 

Du

Voetbal Totaal organiseert een dagtoernooi voor kinderen in de leeftijd en spelend bij JO11 waarbij ouders, oma's, opa's ook welkom zijn om te komen. Periode in de Crocusvakantie van 2018. 

Op 12 tot 14 veldjes van 17/20 x 12 meter gaan totaal maximaal 84 kinderen strijden om de Amstelland Cup.
Om 09.00 gaan we starten met de voorrondes van 7,5 minuut per wedstrijd. Doordat we gaan doordraaien komt iedereen veel aan voetballen toe. Te spelen in 3 verschillende shifts. We beginnen om 08.30 uur, 2e shift om 10.30(om 12.30 uur lunch 1e, 2e en 3e shiftteams) uur en de 3e shift om 12.30 uur. 
 
Na de voorrondes krijgen we de kruisfinales en per shift houden we 4 teams over. totaal 12 teams.
Uiteindelijk naar aanleiding van de stand in de voorrondes gaan we spelen om de plaatsen 12 tot en met de 1e plek. De kruisfinales vinden centraal plaats en duren 10 minuten met pupillendoeltjes.
De plaatsen 3 en 2 krijgen een prijs en de 1e plaats de Amstellandcup. De overige deelnemers een aandenken.
 
De definitieve invulling van het programma volgt.
De kosten voor inschrijving, lunch en administratieksoten zijn 15,-- per deelnemer.
 
 
 

Voetballend Nederland hoeft zich tijdens de winter stop niet te vervelen

Winter world cup

 

Tijd om in de winterstop een geweldig teambuildingsevenement te regelen. Schrijf je nu in voor de Winter Cup.

Van 12 tm 15 januari verblijft het team met aanhang in een 5 sterren resort, ontbijt, diner en toegang feesten iedere avond inbegrepen.....nu vanaf 85 euro pp.

inschrijven en alle informatie op 
www.international-winter-footballcup.com

Winter Cup voor mannen, vrouwen en veteranen hebben ieder eigen competitie. 2e elftallen en lager hebben ook een eigen competitie zodat iedereen de Winter Cup op zijn eigen niveau en manier beleefd

Toernooi
De voetbalteams uit binnen-en buitenland zullen voor de kampioenschapskamp in drie verschillende categorieën concurreren. De teams spelen 11 op 11 in deze categorieën: 
• Men's Tournament (17+) 
• Women's Tournament (17+) 
• Men's Tournament (35+)

Kom naar de Hertha voetbal-vriendinnendag op zaterdag 9 september

Je kan het haast niet gemist hebben: het gaat heel erg goed met het damesvoetbal in Nederland. We zijn zelfs Europees kampioen geworden! Ook bij Hertha uit Vinkeveen bereikt het meidenvoetbal een steeds hoger niveau. Maar bovenal wil Hertha de leukste club van de Ronde Venen zijn en dat geldt zeker ook voor het meisjesvoetbal. In iedere jeugdcategorie heeft SV Hertha tegenwoordig tenminste 1 team en de meiden beleven ieder zaterdag een hoop plezier in Vinkeveen. Bovendien wordt er behoorlijk goed gevoetbald. De teams voor de meisjes ‘onder 9’ en ‘onder 11’ zijn echter nog wel op zoek naar een paar speelsters. Dus mocht je van plan zijn om misschien te gaan voetballen, kom dan zeker naar Hertha!

Wil je het eens uitproberen? Op zaterdag 9 september organiseert SV Hertha om 14:00 een voetbal-vriendinnendag voor meisjes van onder 11 en onder 9. Met leuke clinics , voetbalspelletjes, een wedstrijdje en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Wil je je aanmelden daarvoor, of meteen lid worden? Neem dan contact op met onze voorzitter Michel Klinkhamer: mklinkhamer@hertha.nl.