Company Profile

All in Sports BV

Voetbaldoelen, ballen, trainingsaccessoires en sportvelduitrusting in één hand

 

Voetbal is de grootste breedtesport überhaupt, die alleen al in Nederland meer dan enkele miljoenen actieve beoefenaars telt. Bij de sportleverancier All-in Sport kunnen verenigingen en bonden alle artikelen kopen, die voor training, wedstrijd en organisatie nodig zijn. Zo presenteren wij u niet alleen voetbaldoelen, trainingsdoelen, basketbalinstallaties outdoor, handbaldoelen en ballen voor verschillende ondergronden en weersomstandigheden, maar ook alle objecten voor de inrichting van sportvelden, zoals b.v. ons Solar scorebord. In onze sportartikelen-onlineshop vindt u de officiële wedstrijd-ballen voor b.v. handbal en voetbal én trainingsballen van de bekende merken adidas of Kempa/Molten en de bijpassende ballennetten. Ook voor alle andere sportartikelen zijn wij uw competente partner. Optimaliseer met onze sportartikelen zoals speedladders of weerstandstrainers uw atletiektraining en coördinatietraining.

All in Sports

Freddy van Riemsdijkweg 26
5657 EE  Eindhoven | Nederland
Tel.: 040-4002835
Fax: 040-4002837
Mail: info@allinsport.nl

 

Goedkope koffiebekers

 

Wilt u uw koffiebekers naar eigen wens laten bedrukken of zoekt u andere disposables voor koffie, thee of koude dranken?

 

Goedkopekoffiebekers.nl produceert koffiebekers in China en Nederland. Wij staan u bij vanaf de productie tot en met de opslag en verzending van koffiebekers en andere disposables. Zowel in karton als plastic! Wij produceren alles zelf, bewaren uw voorraad en leveren wanneer u daar behoefte aan heeft.

Koffiebekers laten bedrukken

Wilt u uw koffiebekers laten bedrukken? Voor tal van organisaties is een koffiebeker met eigen logo een meerwaarde. Door dit op een professionele en efficiënte manier te doen kan Goedkopekoffiebekers.nl gegarandeerd voor de laagste prijs leveren.

Assortiment van Goedkopekoffiebekers.nl

Omdat wij kritisch zijn wanneer het om ons assortiment gaat hebben wij gekozen voor een selectie aan producten. Naast het produceren van kartonnen bekers is er een assortiment van plastic bekers, koffiedeksels, roerstaafjes, suikersticks, creamersticks en andere producten verkrijgbaar. Altijd voor scherpe prijs, servicegericht en met het oog op duurzaamheid.


Bel naar 050 7200 447, ga naar onze website via www.goedkopekoffiebekers.nl en bereik ons per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl.  

Flevosap BV

Op pad met verantwoord Flevosap appel!

 

Flevosap is altijd 100 % natuurlijk, dus zonder toevoegingen. Waar je ook bent, met Flevosap heb je altijd de smaak te pakken! 


Bij Flevosap persen wij onze lekkerste handappelen tot een verantwoord sap. In het drankje zitten natuurlijke suikers die beter zijn dan de geraffineerde suikers.
Wellicht is Flevosap Appel als sportdrank nog niet heel stoer, maar dat gaat vanaf nu veranderen! Uit onderzoek is gebleken dat wanneer sporters voorafgaand aan een training appelsap drinken, zij het veel makkelijker konden volhouden dan de groep die geen appelsap nuttigde.

Zie ook op Runnersweb


Bij Flevosap hebben we onze appelsap in een makkelijk meeneemflesje gestopt die perfect past in jullie sportkantine!

 

Sap

 

Flevosap bv
Prof. Zuurlaan 22
8256 PE Biddinghuizen, Nederland
Tel: +31 (0)321 – 33 25 25
info@flevosap.nl

TradeMed BV

Trade Med = Kwaliteit met en door ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring in het internationale circuit is Trade Med uw professionele speler op het gebied van sportverzorgingsmiddelen en sportmedische artikelen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, zetten wij ons in om de (sport)medische wereld snel, vakkundig en zo optimaal mogelijk te faciliteren. Alles op basis van ervaring, kwaliteit, betrouwbaarheid en prijsbewust zijn.

 

Jarenlange expertise

 

Al meer dan 25 jaar werken wij nauw samen met apothekers, artsen, inkopers ziekenhuizen, fysiotherapeuten, EHBO en ambulante diensten en sportverenigingen. Deze expertise heeft geleid tot drie belangrijke elementen

  • Aanbod van de bekende merkproducten.
  • Een eigen, hoogwaardige productenlijn.
  • Trade Med wordt bedrijfsmatig gerund door twee voormalige medewerkers van Docshop, gecertificeerd drogiste Angela Freriks en hoofd verkoop & administratie Henk-Willem Wink.

Trade Med is trots op haar aanbod, haar eigen lijn met kwaliteitsartikelen en haar aanwezige vakkennis. Welk merk of product u ook bestelt, wij zorgen voor een complete uitrusting en informatievoorziening bij onze afnemers. Op hun beurt kunnen zijn hun vak zo optimaal uitoefenen.

 

Trade Med B.V.    
De Immenhorst   5a
7041 KE   's-Heerenberg

 

 

+31 (0)314 674 000

 

www.trademed.nl

info@trademed.nl