FC Evento

Voetballen in Haarlem wanneer jij wil: be free, feel free

FC Evento

FC Evento, de leukste club voor alle leeftijden

 

Trainen en  voetballen wanneer het jou uitkomt.

Alles wordt geregeld

Beleef het straatvoetbal in de parken in Haarlem en trainers helpen je daarbij en staan voor je klaar.

Geen vast team nodig, maar wel met je vrienden voetballen.

Zin om te trainen en te voetballen, ongebonden, gezellig met je vrienden, ongeacht of je al bij een club speelt of juist niet. Iedereen is welkom bij FC Evento. 

 

Techniek en voetballen onder weerstand met je vrienden en je nieuwe vriendjes en vriendinnen

 

Serieus voetballen is leuk maar lekker vrij voetballen en je techniek verbeteren en beter leren voetballn waar en waneer je dat wil is ook erg leuk.

Want nu is er FC Evento. En bij FC Evento kun je serieus trainen en partijen spelen voetballen op de meest leuke en vrije manier.         

Lekker effe de Ipad en mobiel opzij leggen en lekker vrij voetbal in de 3 prachtige parken in Haarlem. Met altijd een gediplomeerde trainer erbij. Techniek verbeteren en partijtje spelen.          

 

Materialen

Uiteraard hebben we ook de materialen om voetbal te kunnen spelen. we hebben de doelen, pilonnen, ballen, hesjes, bidons.                  


Hier voetbal je waar en wanneer het jou uitkomt. Met oude schoolvrienden of met nieuwe vrienden. Wil je nog niet op een club maar eerst het voetbal beleven? Dan kan dat bij ons want je kunt per maand opzeggen of als je bij een club speelt extra trainen en voetballen.

Voor 9,99 euro per maand speel je mee zo vaak als je wilt. Wil je eerst gewoon een keertje meedoen? Dat kan, want de eerste wedstrijd speel je voor 0,50 cent mee. 

 

Schrijf

Florapark

 

 

 

Kenaupark

Haarlemmerhout

Florapark

Kenaupark

Haarlemmerhout